Mixing and matching / Játék a színekkel, mintákkal

I’ve got a new tiny project to practice photography skills… it’s about styling (which is something new for me!) products and to take photos of them-aand editing. I had to go with this baby-blue theme. Yesterday I went for material hunting, I wanted to find some nice patterns to use as backgrounds. I’ve found a few running patters (the blue dotted one is from yesterday!)…I wanted to get some floral patterns but no luck yet!
This is photo shows how the project turned out, I really enjoyed mixing and matching the products and patterns. But it was not as easy as I thought… 🙂 (I am planning to do more projects like this, good practice)

Egy kis kreatív projektet csináltam az elmúlt napokban, főként, hogy a fotózás új területét is kipróbáljam. Ez most egy kis stylist munkát is igénybe vett, ami számomra teljesen új…de nagyon élveztem a dolgot! Teljes alkotói szabadságot kaptam, hogy saját ízlés szerint fotózzak termékeket. Nem is igazán a klasszikus értelemben vett termékfotózás volt ez, hanem inkább egyfajta hangulat visszaadása! 🙂 Babakék-fehér kombináció adott volt… viszont háttereket nekem kellett találni. Anyagvadászatot tartottam tegnap, találtam egy pár édes textílt… a babakék pöttyös is innen van! 🙂 (szerettem volna még futó virágmintákat is találni, de nem volt szerencsém…)
A fotó mutatja a végeredményt…. nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre gondoltam…de abszolút élveztem a kis mini projektet! 🙂 (és úgy tervezem, hogy lesznek még ilyen jellegű alkotások, gyakorlásnak mindenképp jó)

Baby Blue

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: